Depresszió és cukorbetegség ellen.

A depresszió és a cukorbetegség gyógymódja.

 

 

 

  Üdv!  Ezen az oldalon a depresszió, és a cukorbetegség gyógymódja található.

 

 

Mivel személyesen mindkettővel volt dolgom, ezért merem ezt így kijelenteni!

 

 

A depresszió tulajdonképpen kóros energiahiány. Ennek nagyrészt a helytelen gondolkodás  az oka, mivel a depressziós ember mindig valami rossz, lehangoló dologra koncentrál.

 

 

  Mintha mindig így gondolkodnánk, halál; halál; halál. A helyes gondolkodásmód az, ha az ember arra gondol amit el akar érni, lásd: a vonzás törvényt.

 

 

            És persze az is fontos, hogy legyenek az        embernek céljai.

 

Lényegében ez a depresszió oka.

Az ember értelmetlennek, fölöslegesnek látja az életét.

 

Ha valaki rossz dolgokra koncentrál, akkor rosszul érzi magát és rossz dolgok fognak történni vele. Nem történhetnek jó dolgok azzal, aki rossz dolgokra gondol.

 “A pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy rózsaszínű szemüveget hordunk és úgy teszünk, mintha minden a legnagyobb rendben volna. A ‘positum’ latin szó jelentése: az, ami van. Pozitívnak lenni tehát azt jelenti, hogy elfogadjuk, ami van és aztán továbblépünk.” (Kurt Tepperwein)

 

 A tünetek enyhíthetők:

 

  -testmozgással

 

  -gyógynövénnyel: citromfű, orbáncfű

 

  -halolajjal (omega 3, 6)

 

  -cinkkel (a szülés utáni depresszióban szenvedő nők vérében alacsony a cink szintje)

 

  -Már egyetlen adag vitaminokat és ásványi-anyagokat valamint antioxidánsokat tartalmazó étrendkiegészítő csökkenti a stresszt idősebb nők esetében, állítja egy most közölt tanulmány.

Az elvégzett mérés adatai szerint a szorongás csökkentése mellett a résztvevők általános hangulata is jelentősen javult EGYETLEN!!! adag multivitamin hatására.

A legjelentősebb javulást a mentális stressz csökkenésében figyelték meg.

 

  -macska: természetes nyugtató hatása van, mivel csökkenti a feszültséget

   macskadorombolás mp3

 

Ráadásul a doromboló macska gyógyító hatású.

 

  A cukorbetegséget okozhatja a tehéntej, a fogkrém,- a fluorid lerakódik a pajzsmirigyben a jód helyére és c-vitamin hiányt (skorbutot) is okozhat-  vagy az energia egyensúly felborulása. Akinek mindig meg vannak dagadva a lábai, és olyan mintha vízes szivacs lenne a talpai alatt, akkor túl sok a negatív energia a testében.

 

 

Ezt könnyedén meg lehet szüntetni a chi kunggal! Pozitív terheléses cukor teszt esetén még biztonsággal, inzulinfüggőség esetén csak orvosi felügyelet mellett alkalmazható. Én ebből a könyvből tanultam és garantáltan működik, három orvosnak adtam - már egyikhez sem járok-  és mind a három dícsérte. Dr. Berend Róbert-Dr. Mingtang Xu: A Chi kung világa.

 


Egyensúlyba hozza a szervek között az energiát, növeli az energiaszintet és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

 

 

 "Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyulni nem akaró beteg létezik."

 

 

 

"Merj álmodni, mert az álmok álmodói meglátják a holnapot. Merj kívánni, mert a kívánság a remény forrása, s a remény éltet bennünket. Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát. Ne félj olyat látni, amit senki más nem lát. Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban...mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai." - Ron Cristian

 

 

 

 
"Emberi lényként egyedi módon értelmezzük a világot. Csodálatos emlékeink vannak mindenről, ami megesett velünk szinte a születésünk napjától, vagy talán még korábbról is. Ha félelmetes vagy fájdalmas dolgok történtek gyermekkorunkban, azokra nem csupán emlékszünk, de hajlamosak vagyunk olyannyira ragaszkodni hozzájuk, hogy emiatt meghatározó szerepet játszanak jelenünkben és jövőnkben is. Tudatunk olyan, mint egy filmvetítő gép. Múltbeli emlékeink jelentik a képeket, amelyeket a vászonra vetítünk. Ez a vászon pedig sokszor az az ember, akivel éppen beszélünk. Ha a tudatunkban pergő film bűntudatról vagy haragról szól, ezeket az érzéseket kivetítjük a jelen helyzetre. Ezért találjuk úgy, hogy a másik megpróbál bűntudatot ébreszteni bennünk, így az illető - látszólag - megérdemli haragunkat. Bár az érzékelés és a kivetítés az emberi természet része, Énünk hajlamos ezt a kivetítést saját céljaira használni. Elhiteti velünk, hogy a másik személyre vetített saját érzéseink igazak és valóságosak. Ennek eredményeképpen meggyőződésünkké válik, hogy minden kellemetlen gondolatunkat és érzésünket a körülöttünk élő emberek és a külső helyzetek okozzák. Énünk a legkevésbé sem szeretné, hogy megértsük, saját gondolataink határozzák meg, milyen élményekben van részünk. Talán nem akarjuk vállalni a felelősséget saját érzékelésünkért és kivetítésünkért, pedig ha így teszünk, képessé válunk választani Énünk és a szeretet meggyőződésrendszere között. Ha tisztában vagyunk azzal, Énünk miként használja ki ezt a kivetítési folyamatot, lehetőségünk van a választásra. Megvizsgálhatjuk érzéseinket, és eldönthetjük, ragaszkodunk-e hozzájuk, vagy elengedjük őket." - Gerald G. Jampolsky

 

 

 

"Eljön majd az idő, amikor szégyennek
számít a betegség, mert a rossz gondolatok
kivetülését látják benne.
" /Wilhelm von Humboldt/

 

 

"Mindig mondj igent a jelen pillanatra! Hiszen mi lehetne hiábavalóbb és esztelenebb, mint belső ellenállást tanúsítani azzal szemben, ami már van? Mi lehetne ostobább, mint szembeszegülni magával az élettel, ami most van, és mindig csak most van? Add meg magad annak, ami van! Mondj igent az életre, és meglátod, az hirtelen elkezd érted, s nem pedig ellened működni!" - Eckhart Tolle              

 

 

"Légy hasonló az égen szálló madárhoz... aki a törékeny gallyon megpihenve átéli az alatta 

 

 tátongó mélységet,                  
mégis vígan énekel, mert bízik szárnyai erejében."

 

 

 

Victor Hugo

 

 

 "A sikertelen emberek kifogásokat, a sikeresek pedig megoldásokat keresnek."

 

 

 Minél több dolognak örülsz, annál boldogabb vagy. Minél több dolognak nem örülsz, annál boldogtalanabb. Csakis tőled függ hogy boldog vagy, vagy boldogtalan. Mert te döntöd el, hogy minek örülsz és minek nem. 

 

 

"Meg akarod változtatni a világot? Fogadd el azt, amin nem tudsz változtatni és változtass azon, amit nem tudsz elfogadni."

 

"Tudom, hogy miden nap egészségesebb vagyok. Tudom, hogy minden nap gazdagabb vagyok. Tudom, hogy az Isten mindent megad nekem amire ember vágyhat és ezért csak egyvalamit szükséges megtennem: hálásnak lenni. Köszönöm."

 

Egyszer volt két ember, akik a Mennyország kapuja előtt álldogáltak Szent Péterre várva, hogy bebocsássa őket. „Isten hozta Önöket!” – mosolygott rájuk Szent Péter. „Mondják meg a nevüket, és én intézkedem olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet.”

 

Előlépett az egyik ember. „John Curtis Brown III vagyok” -– mondta fontoskodva. „Én voltam a leggazdagabb ember az egész államban. Milliárd dollárnyi eszközt hagytam hátra, valamint 12 virágzó üzletet, egy egész autóflottát, egy repülőtársaságot…”

 

„Jó, jó” – szakította őt félbe Szent Péter. „Maradjon nyugton egy pillanatra, hadd hallgatózzak!”. Az ember zavartan becsukta a száját. Szent Péter a Föld felé fordította a fülét, de nem hallott semmit. Teljes csend volt odalenn. Szent Péter felsóhajtott: „Sajnálom, de nem engedhetem be. Kérem, várjon itt egy percre.”  

 

Az első ember megrökönyödött. Félrehúzódott, méregtől és zavarodottságtól fröcskölve, miközben a másik ember tétován előlépett.

 

„És Ön kicsoda?” – kérdezte Szent Péter.

 

„Az én nevem Thomas Johnson, uram. Egy kis üzletem volt Minnesotában. Eléggé sikeres voltam, bár különösebb vagyont nem tudok felmutatni. Semmi olyat, mint a másik úr.”

 

„Hadd hallgatózzak egy pillanatra!”. Szent Péter ismét a Föld felé billentette a fejét. Csakhogy ezúttal hangok tucatját hallhatta, amelyeket felfelé hozott a szél. „Köszönet, Mr. Johnson…” „Uram, Ön megmentette a fiam életét…” „Segédkezet nyújtották nyújtottál nekem, amikor senki más nem tette.” „Meglátogattál engem a kórházban…” „Időt szakítottál rá, hogy a mentorom legyél, amikor még kezdő voltam.”  „Mindig letett valamit a közösség asztalára..…” „Családtagokként bántál alkalmazottaiddal…” „Köszönöm…” Köszönöm…” „Köszönöm…”

 

„Hát ez mi?” –kérdezte Mr. Johnson meglepődve. Szent Péter elmosolyodott. „Ezek olyan hangok, amelyek minden olyan alkalommal keletkeznek, amikor segített valakinek, kedves volt valakihez, javított valakinek az életén. Ezek a hangok emelik Önt a mennybe., Halála esetén minden egyes „köszönöm” egy tollpihévé változik angyalszárnyaihoz. Kerüljön beljebb, Mr. Johnson! – Öröm számomra, hogy itt üdvözölhetem.”

 

Tanítsd meg gyermekedet, hogy örömmel fogadja a lehetőségeket, amikor alkalma van „különbséget tenni”,  javulást hozni mások életébe.

 

Ezek teszik képezik majd a legmaradandóbb örökséget, amelyek bizonyítják, hogy valóban olyan életet éljen gyermeked, amilyet érdemes élni.

 

 

            Külömbség Pokol és Mennyország között:

 

Történt egyszer a középkori Japánban, hogy egy gazdáját
vesztett szamuráj megbolondult, és tébolyultan kezdte keresni
a megváltást lelki fájdalmaira.

Ahogy halászfaluról halászfalura vándorolt, meghallotta, hogy
él valahol egy Zen tanítómester, aki minden kérdésére választ
tud adni.

Elindult hát megkeresni őt.

Hosszú vándorlás után találta meg a mestert, és türelmetlenül
rontott be kunyhójába.

A mester éppen meditált, lótuszülésben, lehunyt szemmel.

Az őrült szamuráj rárivallt a mesterre:
-Azonnal áruld el, mi a pokol és mi a mennyország!

A Zen mesternek szempillája sem rebbent, folytatta tovább
a meditációt lótuszülésben.

Ekkor a szamuráj elővonta kardját, és azt üvöltötte:
-Megöllek ha nem válaszolsz!

-Egy olyan ostoba szamuráj mint te úgysem fogná fel a
magyarázatot. - szólt csendes nyugalommal a mester.

Erre a szamurájt elöntötte a düh, éktelen haragra gerjedt és
elhatározta, megöli a Zen tanítómestert. Felemelte kardját,
hogy lecsapjon rá és szétkaszabolja, de az utolsó pillanatban
a Zen mester ismét megszólalt:

-Ez a pokol.

Ebben a pillanatban a szamuráj hirtelen megértette, amit
semmilyen magyarázatból nem értett volna meg. Megértette,
hogy a pokol csak az ő fejében létezik, és elkezdett végtelen
hálát érezni a Zen mester iránt, aki életét is kockáztatta azzal,
hogy magára haragította őt csak azért, hogy ő megérthesse,
mi a pokol.

-Ez pedig a mennyország. - mosolyodott el lassan a Zen
tanítómester.

 

 

"Sokan, sokszor észre sem vesszük, milyen gyakran haragszunk meg önmagunkra. A tükör előtt állva szenvedélyesen gyűlöljük a csípőnket/ráncainkat/orrunkat, rendszeresen a saját fejünkhöz vágjuk, hogy "hogyan lehettem ilyen hülye?!", és gyakan előfordul, hogy irigykedünk másokra, ezzel nullára értékelve a saját, csodálatos lényünket. Senki sem tökéletes, de mindenkinek törekednie kell a tökéletességre, ennek pedig első lépése, hogy felelősséget vállalunk a tetteinkért és a szavainkért. Felelősséget vállalni annyit jelent, mint észrevenni, az élet mely területein szeretnénk változtatni a sorsunkon, majd időt és energiát nem kímélve dolgozni azon, hogy egy jobb, elfogadóbb, önzetlenebb, megbocsátóbb önmagunkká változzunk. Az önsajnálat, az önvád és az öngyűlölet viszont köszönőviszonyban sincsenek ezzel." Index.hu

 

Welcome! On this side of the depression, and find a cure for diabetes.

Since both personally had to do, so familiarize say it this way!


Depression is actually abnormal lack of energy. As a large part of the thinking of the wrong reasons, because of the depressed people always focus on something bad, depressing thing.


   As if we always think about death; death; death. The right mindset is, if you think that what we want to see the law of attraction.


             And of course, it is also important to have goals to man.

 

Essentially, this is due to the depression.

Man pointless, unnecessary sees his life.

 

If someone is thinking bad things, you feel bad and will act accordingly. Can not be made good things with those who think bad things.

 

 

 The symptoms can be alleviated:

 

   physical Activity

 

   herb: lemon grass, St. John's wort

 

   fish oil (omega 3, 6)

 

   zinc (zinc low level of women suffering from postpartum depression, blood)

 

   cat: a natural calming effect, as it reduces tension

 

 Diabetes can be caused by cow's milk or energy imbalance. Those who still have the legs are swollen and watery as if it were a sponge under his feet, it is too much negative energy in your body.

 
This can be easily eliminated chi kung! In case of a positive stress test sugar more security in case of insulin dependence can only be used under medical supervision. I learned and is guaranteed to work, I have three doctors from this book - none of us járok- and praised all three. Dr. Robert Berend-Dr. Xu Ming Tang: World of Chi Kung.

 
It balances the energy in the body, increase energy levels and speed up the healing process.

"There is no incurable disease, but there never seems to heal the patient."

"The time will come and when shame
matter of the disease because of bad thoughts
projections see it. "/ Wilhelm von Humboldt /
 

"Dare to dream because dreams Dreamers see tomorrow. Dare to be desired, because the desired source of hope, and hope sustains us. Dare to reach for things that no one else can see. Do not be afraid of anything to see what no one else sees. Believe your heart and your own goodness, because if you do, others will believe in these. believe in miracles, because it is full of life. But what is most important to believe in yourself ... because inside your soul lies the miracle of hope love and dreams of tomorrow. "- Ron Cristian

 
"As a human being unique way to interpret the world. Wonderful memories of everything that happened with us almost from the day of birth, or perhaps even earlier as well. If you fearful or painful things that happened in childhood, they are not only remember, but we tend so much to stick to them, to this play a crucial role in our present and our future as well. our mind is like a movie projector. Past memories are the images that are transmitted to the screen. This screen is often the man with whom I am talking about. If our consciousness snare film guilt or anger about these feelings projections into the present situation is why we find so that others try to feel guilty in us, so the person. - seemingly - deserves our anger Although the perception and projection is part of human nature, Self tends to use for its own purposes of this projection astray.. us that the other person conveyed their feelings are true and real. As a result, it becomes meggyőződésünkké to all our unpleasant thoughts and feelings of our people around us and the external situations caused. Self, not in the least want to understand their thoughts determine what experiences are part of us. Maybe you do not want to take responsibility and own érzékelésünkért kivetítésünkért, and if we do, we become able to choose between Self and love meggyőződésrendszere. If you are aware of how to use this Self projection process, we have the opportunity to choose. We can examine our feelings and decide whether to adhere to them or release them. "- Gerald G. Jampolsky

"I always say yes to this moment, I believe we would be futile and be more stupid than the internal resistance testify to what was already there? What could be more foolish than to oppose with life itself, which is now, and always just right? Surrender to that is! Say yes to life, and you will see the sudden you start, rather than work against you! "- Eckhart Tolle

 

"Be like the bird ... the sky hostel who goes through the brittle twig resting beneath

  gap depth
still merrily singing, because he trusts in the power wings. "

 

Victor Hugo

 

"Unsuccessful people excuses to succeed and looking for solutions."

 


  The more things you're happy or happier. The more things are not happy, the more unhappy. Only you will depend on whether you're happy or unhappy. Because you decide that what you're happy and what does not.

 

 
"We want to change the world? Accept that which you can not change and adjust to the fact that you can not accept it."

 
"I know that I am healthier, each day I know that I am richer every day I know that everything God gives me what people desire and can therefore only needed one thing to do it... Thank you to be grateful."

 
Once I had two people who were standing in front of the Heaven's Gate of St. Peter waiting for you to let them in. "Welcome!" - St. Peter smiled at them. "Tell me your name, and I will take care of it as quickly as possible."

 
One man stepped forward. "I'm John Curtis Brown III" - he said pompously. "I was the richest man in the state. I left behind billions of dollars in assets and 12 thriving business, an entire car fleet, an airline ... "

 
"Good, good," - broke him in half St. Peter. "Stay still for a moment, let us hearken". The man closed his mouth in embarrassment. St. Peter turned his ear to the earth, but have not heard anything. Down there was total silence. Saint Peter sighed: "I'm sorry, but I can not afford to. Please wait a minute here. "

 
The first man is startled. Stood aside from confusion and anger spilling while the other man stepped hesitantly.

 
"And who are you?" - Asked St. Peter.

 
"My name is Thomas Johnson, sir. It was a small business in Minnesota. I was pretty successful, but I can not show any particular property. There is nothing like other gentleman. "

 
"Let me listening for a moment". St. Peter again tipped his head toward Earth. Only this time, dozens of voices heard, has taken up the wind. "Thank you, Mr. Johnson ..." "Sir, you saved my son's life ..." "helping hand had been provided for me when no one else did." "I visited me in the hospital ..." "Take the time you broke up with him to be my mentor when I I was a novice. "" Always he did something to the community table ... .. "" Family members grieve as you alkalmazottaiddal ... "" Thank you ... "Thank you ..." "Thank you ..."

 
"Well, what is it?" He asked Mr. Johnson surprised. St. Peter smiled. "These are sounds that are generated every time you helped someone, it was nice to someone, improved someone's life. These voices raise you to heaven., In case of death of each "thank you" to a change tollpihévé angel wings. Come in, Mr. Johnson! - A pleasure for me to welcome you here. "

 
Teach your child to be happy to accept the offer, you are required to "make a difference", improvements made the lives of others.

 
They are then made the most lasting legacy, proving that the child really live the life they want to live.

The distinction between Heaven and Hell:

 

Once upon a time in medieval Japan, a master
lost samurai went crazy and began to frantically search
salvation spiritual pains.

As I wandered from village to village fisherman, heard that
live somewhere with a Zen master who answers all the questions
can give.

He started looking for him.

After a long journey to find the perfect, and impatiently
burst into his hut.

The master was meditating in the lotus position, eyes closed.

The Crazy Samurai rárivallt the master:
-Azonnal Tell me what the hell is heaven and we are!

The Zen master nor lashes fluttering, continued
meditating in the lotus position.

Then the Samurai drew his sword and shouted:
-Megöllek If you do not reply!

-An So foolish samurai like you would hold up anyway
explanation. - Said the quiet serenity of the master.

This samurai with anger, rage and shame
decided to kill the Zen master. He raised his sword,
to pounce on it and szétkaszabolja, but at the last moment
Zen master spoke again:

-This Hell.

At this moment, the samurai suddenly understood what
any explanation would not understand. Understood
that hell exists only in his head, and began to infinity
to feel grateful towards the Zen master, who risked his life to also
that it would just antagonized him that he can understand,
what the hell.

-This Is the kingdom of heaven. - Smiled slowly Zen
master.

 

"People often do not realize how often we get angry at ourselves. Standing in front of the mirror passionately hate the hips / ráncunkat / nose, regularly cut his own head," how could I be so stupid ?! "and FAQ happens to be envious of others . Nobody is perfect, but everyone should strive for perfection, this is the first step to take responsibility for our actions and szavainkért. take responsibility means to realize, we want to change what areas of life with this valued zero in their wonderful selves in our destiny, then time and energy to spare no work to build a better, more tolerant, selfless, forgiving ourselves be transformed. the self-pity, self-hatred and self-reproach the other hand, has nothing in common with it. "Index.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 11
Heti: 13
Havi: 154
Össz.: 187 830

Látogatottság növelés
Oldal: A depresszió és a cukorbetegség gyógymódja
Depresszió és cukorbetegség ellen. - © 2008 - 2019 - depresszioellen.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »